09:00 - 17:00 uur

24/7 Bereikbaar

Vóór 14:00 uur besteld, vandaag verzonden Minimaal 7 weken houdbaar Levering door heel Europa

Hoelang is de kaas houdbaar?

Uw kaas wordt vers gesneden en direct vacuüm verpakt na bestelling. Dit zorgt ervoor dat de kazen extra lang houdbaar zijn. Ongeopend zijn de kazen gekoeld minimaal 7 weken houdbaar. Harde kazen zijn ongeopend wel 3 maanden houdbaar. Wanneer u de verpakking heeft geopend is de kaas gekoeld nog circa 2 weken houdbaar. Vertrouw uw zintuigen bij het beoordelen van de kaas: kijk, ruik en proef!

Hoe kan ik de kaas het best bewaren?

Bij ontvangst dient u de kaas gekoeld te bewaren. Wanneer u de verpakking eenmaal heeft geopend is het belangrijk om de kaas in het meegeleverde vetvrije kaaspapier te wikkelen. Dit zorgt ervoor dat de kaas nog langer goed blijft in de koelkast.

Kan ik de kaas invriezen?

Mensen kiezen er soms voor om een stuk kaas in te vriezen. Het voordeel hiervan is dat een kaas in de diepvries tot wel 8 maanden goed blijft. Echter verandert hierdoor de smaak en ook de structuur van de kaas. Hierdoor raden we het af om kaas in te vriezen.

Kan ik producten retourneren?

Bij kaasmagazijn heeft u 14 dagen de tijd om een artikel te ruilen of retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Van belang is dat het product compleet is in de originele verpakking met eventuele productstickers.

Let op: Het recht op retourneren geldt niet voor onze verse producten en heerlijke kazen. Mocht de kaas niet voldoen aan de versheidsgarantie, door bijvoorbeeld een gescheurde vacuümverpakking, dan zullen wij dit uiteraard voor u oplossen!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen