09:00 - 17:00 uur

24/7 Bereikbaar

Vóór 14:00 uur besteld, vandaag verzonden Minimaal 7 weken houdbaar Levering door heel Europa

BETAALMETHODES

Service is bij Kaasmagazijn.nl van groot belang. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij u verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. De betalingen worden veilig begeleid door Mollie. U kunt zelf beslissen hoe u wilt betalen.

iDeal
De meest populaire betaalmethode van Nederlanden. Ruim 60% van de online aankomen in Nederland worden betaald met iDeal. Met iDeal rekent u af in de vertrouwde veilige internetbankieromgeving van uw eigen bank. Het te betalen bedrag en verdere betaalgegevens zijn al voor u ingevuld. U hoeft enkel te bevestigen. Daarna wordt u teruggestuurd naar de webshop en ontvangt u een orderbevestiging per mail.

SOFORT Banking
SOFORT Bankoverschrijving is populair in heel Europa. Met SOFORT hoeft u geen account aan te maken om te betalen. U gebruikt simpelweg uw bankgegevens om online in te loggen en direct geld over te maken vanaf uw bankrekening.

Bancontact
Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen. Als u kiest voor Bancontact heeft u de keuze tussen het invoeren van uw kaartgegevens of betalen via de app.

Giropay
Giropay is een betaalmethode voor bankoverboekingen in Duitsland. De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Als u ervoor kiest om via Giropay te betalen selecteert u uw bank in de lijst met deelnemende banken. Vervolgens logt u in op de omgeving van internetbankieren en bekijkt u de vooraf ingevulde betalingsgegevens. Als alle informatie correct is hoeft u slechts toestemming voor betaling te geven. Tot slot ontvangt u een bevestiging en wordt u bestelling verzonden.

Creditcard
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. U hoeft slechts uw kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Mollie zorgt voor een veilige verbinding. We ondersteunen de meeste creditcardmerken: Visa, MaserCard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

PayPal
PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen, omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht.

Klarna: Achteraf betalen
‘Achteraf betalen’ geeft klanten uit België, Duitsland, Finland, Nederland en Oostenrijk 30 dagen om de factuur te betalen nadat uw bestelling is verzonden. Hierna ontvangt u via Klarna de factuur. De daadwerkelijke betaling regelt u via Klarna.

Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Ons systeem detecteert automatisch of u betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin u betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen